Tašky a batohy pro reklamní sdělení.

Tašky a batohy pro reklamní sdělení.

Tašky a batohy https://www.promodarky.cz/kategorie/reklamni-predmety/tasky-a-batohy/ jsou určené k nošení, to je známá pravda, ale vy je můžete použít i jako reklamní sdělení a prostřednictvím jejich používání vašich zaměstnanců dáváte na vědomí všem ostatním, že existujete a stáváte se tak známějšími. Proto jsou tašky i batohy vhodnými a praktickými firemními dárky s logem vaší společnosti.

Zaměstnanci budou spokojeni a ocení praktický dárek a vaše společnost tak bude mít dobrou reklamu.

správné rozhodnutí

Využijte viditelnou plochu tašek

Využijte dobře viditelnou plochu tašek nebo i batohů pro zvýraznění loga vaší firmy. Dokážeme vaše logo zviditelnit a potiskneme plochu tašky, kterou si vy sami určíte. Tuto formu reklamy využívá stále více naší klientely, protože se osvědčila. Reklamy není nikdy dost!

Potisk plochy sportovních tašek i ostatních

Reklamu na taškách můžete volit jak na sportovních taškách, kterými potěšíte zaměstnance – sportovce, batohách, tašek přes rameno, ba i pro zaměstnané ženy – příjemný dáreček ve formě kosmetické taštičky, i ta může nést logo vaší firmy.

Oblíbené jsou tašky na dokumenty s firemním logem společnosti, které ocení na oplátku zase muži – zaměstnanci. V každém případě se jedná o nápadité a hlavně i praktické dárky, kterými potěšíte a zároveň se zviditelníte.

logo výběr

Navrhněte si vaše firemní logo

Nabízíme návrhy vašeho firemní loga ve vysokém rozlišení pro digitální použití. Je tu i možnost osvěžení vaší vizuální komunikace, kterou není radno podceňovat. A logo bývá první záležitostí, kterou je nutno změnit. Je to váš krok k budování značky, která napomáhá k odhalení vaší společnosti a napovídá o její pozici na trhu. Proto, když se rozhodnete pro tisk firemního loga na dárkové předměty, jako jsou například i tašky a batohy, zvažte, zda již není zapotřebí vaše logo oživit. Jak dlouho existuje označení vaší firmy na trhu? Dostatečně dlouho? Vypovídá o vaší činnosti, je viditelné, je hlavně – srozumitelné? A co je nejvíce potřebné – je snadno zapamatovatelné?